DSC_0549.jpg
DSC_0676.jpg
DSC_1023.png

Werving en Selectie

Stipt zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats. We zijn een schaalbare organisatie door onze grote en vele gelijken productieomgevingen waardoor we constant kunnen leveren. 

De mensen die voor ons werken, komen uit Nederland, Polen, Griekenland, Slovenie, Slowakije, Litouwen en Letland. In deze landen werven wij zelf. Daarnaast maken we in Polen en Letland gebruik van een tussenpersoon. Bij de intake hanteren we strenge selectiecriteria en worden alle medewerkers gescreend in het thuisland, ook in Nederland wordt dit bij aankomst verder uitgebreid en geven we ook speciale aandacht aan talenkennis.

Uitzenden & Detacheren

Nieuwe instroom gaat altijd in goed overleg met inzage in de planning. Zowel wat betreft personen als de competenties die zij bezitten. Stipt is een flexibele en betrouwbare organisatie die zorg draagt voor een sluitende planning en de daarbij horende begeleiding.

Als u regelmatig uitzendkrachten inleent, wilt u een betrouwbare partner. Bij Stipt kunt u er volledig op vertrouwen dat onze medewerkers legaal in Nederland verblijven en de sociale lasten en belastingen worden afgedragen. Wij verlonen verder uiteraard conform de onlangs algemeen verbindend verklaarde CAO voor uitzendkrachten. Stipt wordt door VRO gecertificeerd en is NEN4400-1gecertificeerd.

Aannemen

Als alternatief voor het inlenen van personeel biedt Stipt u nu ook de mogelijkheid uw werkzaamheden of onderdelen daarvan uit te besteden. Bij aanneming van werk wordt samen met u bepaald welke werkzaamheden door Stipt van u overgenomen kunnen worden.

Buiten dat u door uitbesteding geen zorgen meer heeft over personele invulling zijn ook uw kosten beter beheersbaar. Uitbesteding van werkzaamheden kan geschieden op basis van prijs per stuk of werk.

Certificaten

Als u regelmatig uitzendkrachten inleent, wilt u een betrouwbare partner. Bij Stipt kunt u er volledig op vertrouwen dat onze medewerkers legaal in Nederland verblijven en de sociale lasten en belastingen worden afgedragen. Wij verlonen uiteraard conform de onlangs algemeen verbindend verklaarde CAO voor uitzendkrachten.

Stipt wordt door VRO gecertificeerd en is onder andere ook NEN4400-1 gecertificeerd. Als inlener weet u daarom zeker dat u zaken doet met een uitzendonderneming die, zo blijkt frequente controles, aan haar betalingsverplichtingen voldoet. Naheffingen op grond van de WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid) zijn daarmee uitgesloten.

Stipt is ook gecertificeerd door ID Checker. Dit bedrijf controleert de legaliteit van alle ID bewijzen en Paspoorten. 

Zo heeft u altijd gegarandeerd legale werknemers in uw bedrijf.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende sites:

/media/1112/id-checker-certificaat.pdf
www.vro.net
www.kiesria.nl
www.normeringarbeid.nl
www.skia-eu.com
www.vca.nl.

Stipt College

Voor Stipt staat de communicatie voor zowel op de werkvloer als daarbuiten voorop. Om deze reden biedt Stipt de mogelijkheid om werknemers een cursus Nederlands te laten volgen.
Dit gebeurd in een goede samenwerking met Logopediepraktijk Peter Helderop.

Om de communicatie te verbeteren met Nederlandssprekende collega's willen wij werknemers motiveren en uitdagen om zich te ontwikkelen op de werkvloer middel het aanbieden van Nederlandse taaltrainingen.

        

 

 

 

 
Referenties 

Cock Groenendaal
ALGEMEEN BEDRIJFSLEIDER PLANTENKWEKERIJ VREUGDENHIL
“De flexibiliteit die we van Stipt krijgen is ons als plantenkwekerij veel waard. Snel schakelen en toch kwaliteit en ervaren mensen leveren daarmee kunnen ook wij als Vreugdenhil weer kwaliteit aan onze klanten leveren.”

 

 

 

 

 

 

 

Lennert, Eleonor, Teun Hendriks
OOSTLAND COMPANY B.V.
“Duidelijkheid, denkt mee in het proces, kwaliteitsgericht, de ideale partner voor ons bedrijf.”