20131026_Stipt_0010.jpg
20131029_Stipt_0095.jpg
DSC_0564.png
DSC_0959.png
DSC_0936.png

 

Stipt Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende eenvoudige productiehandelingen en het uitzenden van deskundig technisch personeel. Met Stipt weet u altijd waar u aan toe bent: we worden gecertificeerd door VRO. We beschikken over een SNF en NEN4400-1 certificaat. Bijna twintig jaar leveren wij aan werkgevers in heel Nederland goede krachten tegen verrassend lage tarieven. Wij werken met een all-in tarief en nemen ook opdrachten aan op stuksbasis. Uiteraard staan wij garant voor een correcte afdracht van sociale premies en belastingen. We zijn een jong en flexibel team en staan klaar voor iedere uitdaging welke u voor ons in petto heeft.

  

Download onze folder

  

Waarom kiest u voor Stipt?

Stipt werkt legaal, helder, flexibel en stipt, en werkt met verrassend lage tarieven.

 

 

Waar staan we voor?

Zorg goed voor de medewerkers, dan zorgen de medewerkers voor een goed partnerschap!

 

 

Wie willen we zijn?

Een partner waarop gebouwd kan worden, die flexibel en professioneel meedenkt in de wensen van de klant. Dat willen we bereiken met gemotiveerde medewerkers die vanuit een “thuis” werken aan dit doel.

 

“Zonder vertouwen geen relatie, dit vertouwen zullen wij moeten verdienen door het leveren van onze beloftes”

 

Focus

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Wij blijven bij onze roots en focussen ons op waar we goed in zijn en proberen dit constant duurzaam en modern te ontwikkelen. Hierin blijft altijd staan: Afspraak is afspraak.

 

 

Certificaten

Als u regelmatig uitzendkrachten inleent, wilt u een betrouwbare partner. Bij Stipt kunt u er volledig op vertrouwen dat onze medewerkers legaal in Nederland verblijven en de sociale lasten en belastingen worden afgedragen. Wij verlonen uiteraard conform de onlangs algemeen verbindend verklaarde CAO voor uitzendkrachten.


Stipt wordt door VRO gecertificeerd en is onder andere ook NEN4400-1 gecertificeerd. Als inlener weet u daarom zeker dat u zaken doet met een uitzendonderneming die, zo blijkt frequente controles, aan haar betalingsverplichtingen voldoet. Naheffingen op grond van de WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid) zijn daarmee uitgesloten.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende sites:
www.vro.net;
www.kiesria.nl;
www.normeringarbeid.nl;
www.skia-eu.com;
www.vca.nl.

 

Sponsoring

Stipt is maatschappelijk betrokken, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Vanuit die filosofie ondersteunen wij veel activiteiten zoals bijvoorbeeld: ZVVS, Feyenoord en natuurlijk nog veel meer. Ook daaruit blijkt het sociale gezicht van Stipt!

 

 

                                                   

 

          www.zvvs.nl                                                                                                          www.feyenoord.nl