Westfrankelandsedijk 7
3115 HG Schiedam

werving selectie uitzenden detacheren aannemen
Diensten voor werkgevers
Stipt werkt beter

Al meer dan 25 jaar zenden wij iedere dag met veel plezier ons personeel uit naar onze partners.

In de afgelopen jaren hebben wij de gehele keten van uitzenden in eigen beheer ontwikkeld. Zo hebben wij onze eigen kantoren in het buitenland opgestart, rijden we met ons eigen vervoer, beheren we onze eigen huisvesting en hebben we de volledige loon- en financieleadminsitratie in eigen huis.

Hierdoor zijn we volledig ”in control” en kunnen we onze partners voorzien van een goede dienstverlening.

Services for employers thumbnail
Stipt zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats
Supply advantage thumbnail
Werving & Selectie

In de afgelopen jaren heeft Stipt een eigen buitenlands netwerk opgebouwd, waar we in eigen kantoren werven & selecteren.

Wij vinden dat goede recruitment bestaat uit het afstemmen van de juiste verwachtingen. In onze eigen kantoren kunnen we beeldmateriaal van onze partners tonen en kunnen onze recruiters de juiste verwachtingen afstemmen. Zo proberen wij de juiste match al in het thuisland te maken.

Supply advantage thumbnail
Uitzenden & detacheren

Doordat we werken met personeel dat uit het buitenland komt, is een goede prognose en planning van belang om voldoende flexibiliteit te kunnen leveren.

Het leren kennen van elkaars seizoenspatroon en op verwachtingen in kunnen spelen, is daarbij extra van belang. Mogelijk kunnen seizoenspatronen van verschillende partners elkaar hierbij aanvullen.

Supply advantage thumbnail
PORTAL

Als partner kun je via ons portal alle informatie over de planning en uitzendkrachten online inzien. Ook onze uitzendkrachten krijgen alle informatie via de app (zoals loonstroken, contracten, planning etc.). Hierdoor kunnen we direct communiceren en de snelle schakel tussen onze partner en personeel zijn.

Supply advantage thumbnail
LEGALITEIT

Stipt is NEN-4400-1 gecertificeerd via NormecVRO en daarbij aangemeld bij de SNA (Stichting normering arbeid).

Stipt is tevens via NormecVRO gecertificeerd voor haar huisvesting en daarbij aangemeld bij de SNF (Stichting normering flexwonen).

Voor het vaststellen van de identiteit van de medewerkers gebruikt Stipt de hard- en software van Securitech.

Supply advantage thumbnail
Stipt College

Het ontwikkelen van ons personeel staat bij Stipt hoog in het vaandel. Omdat we veel met buitenlandse medewerkers werken, vindt Stipt integratie en Nederlandse taal belangrijke onderwerpen. Hiervoor verzorgd Stipt op periodieke basis verschillende gratis cursusen voor ons personeel.

  Werken met Stipt?

  NEEM CONTACT OP EN WE BEKIJKEN HOE WE JOU KUNNEN HELPEN

  VOORNAAM

  NAAM

  TELEFOONNUMMER

  E-MAILADRES

  BERICHT