20131026_Stipt_0053.jpg
DSC_0727.jpg
DSC_0887.png
DSC_0709.png

Diensten Werkgevers


Werving en Selectie

Stipt zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats. We zijn een schaalbare organisatie door onze grote en vele gelijken productieomgevingen waardoor we constant kunnen leveren.
De mensen die voor ons werken, komen uit Nederland, Polen, Griekenland, Slovenie, Slowakije, Litouwen en Letland. In deze landen werven wij zelf. Daarnaast maken we in Polen en Letland gebruik van een tussenpersoon. Bij de intake hanteren we strenge selectiecriteria en worden alle medewerkers gescreend in het thuisland, ook in Nederland wordt dit bij aankomst verder uitgebreid en geven we ook speciale aandacht aan talenkennis.


Uitzenden en detacheren

Nieuwe instroom gaat altijd in goed overleg met inzage in de planning. Zowel wat betreft personen als de competenties die zij bezitten. Stipt is een flexibele en betrouwbare organisatie die zorg draagt voor een sluitende planning en de daarbij horende begeleiding.

Als u regelmatig uitzendkrachten inleent, wilt u een betrouwbare partner. Bij Stipt kunt u er volledig op vertrouwen dat onze medewerkers legaal in Nederland verblijven en de sociale lasten en belastingen worden afgedragen. Wij verlonen verder uiteraard conform de onlangs algemeen verbindend verklaarde CAO voor uitzendkrachten. Stipt wordt door VRO gecertificeerd en is NEN4400-1 gecertificeerd.


Aannemen

Als alternatief voor het inlenen van personeel biedt Stipt u nu ook de mogelijkheid uw werkzaamheden of onderdelen daarvan uit te besteden. Bij aanneming van werk wordt samen met u bepaald welke werkzaamheden door Stipt van u overgenomen kunnen worden.

Buiten dat u door uitbesteding geen zorgen meer heeft over personele invulling zijn ook uw kosten beter beheersbaar. Uitbesteding van werkzaamheden kan geschieden op basis van prijs per stuk of werk.


Diensten Werknemers


Huisvesting

Huisvesting is één van de kwaliteitspunten van Stipt. Huisvesting is in eigen bezit of wordt in partnerschap gehuurd van Waterweg Wonen (woningcorporatie). Onze huisvesting noemen we ook wel (t)huisvesting omdat we onze medewerkers zich thuis willen laten voelen  in een gezonde, gemoedelijke en veilige omgeving.

“Wij geloven dat huisvesting een van de cruciale punten is voor kwalitatief en gemotiveerd personeel, zonder een goede basis kan er geen goed werk worden geleverd”.

Stipt is SNF gecertificeerd en alle woningen van STIPT voldoen aan de huisvestingsnormen die vastgesteld zijn volgens de SNF.


Vervoer

Inzetbaarheid van personeel waarborgen wij door ons eigen bussen- en wagenpark. U bepaalt hoe laat zij bij u zullen aankomen.

Grote groepen brengen we in één keer per touringbus. Variabele groepen, leidinggevende en kleinere groepen hebben kleinere voertuigen.

Transparantie speelt hierin een grote rol! Track & Trace; weten waar uw medewerkers zijn waar en wanneer u wilt!