Mitropolit Varlaam 46
et.2 of.2 Chisinau

carne munca în echipă fabrică detacheren aannemen
Muncitor în fabrica de procesare carne de pui
Munca în fabrică

La fabrica de procesare carne de pui se lucrează tot timpul anului. Există diverse posturi de muncă atât pentru bărbați cât și pentru femei. Principalele tipuri de activităţi sunt: împachetarea, pregătirea specialităților, tăierea, expediția/ logistică, etichetarea, preluarea comenzilor şi tocarea carnii.

Sunt multe posibilități de a evolua în acest sector. Angajații pot trece de la munca de împachetare la cea de operator dacă demonstrează un progres într-o anumită perioadă.

 

 

Services for employers thumbnail
Mai multe informaţii

Limba

  • Engleza nu e obligatorie, dar te ajută să evoluezi.

Experienţa

  • Nu e necesară.

Programul de muncă

  • Se lucrează în ture de zi și de noapte.

Alte informaţii

  • Timpul de muncă depinde de numărul comenzilor.
  • Temperatura în companie este de 2-4 ° C.
  • Muncitorii vor fi plasați și instruiți să lucreze într-un anumit sector al companiei.
Aplică acum
Stipt se bazează pe oamenii dornici de muncă, de încredere şi flexibili, care muncesc cu adevărat pentru atingerea obiectivelor.
Dacă te regăseşti în una din posturile vacante de mai jos nu ezita să aplici şi te vom contacta în cel mai scurt timp. Poţi să ne suni sau să vii direct la biroul nostru.
Dacă ai aceste calităţi inregistrează-te sau sună în biroul nostru!
Entuziasmat
Ambiţios
Sociabil
Motivat
Activ
Responsabil
Datele tale personale vor fi cu caracter confidenţial!
VACANCIES
Muncitor la spălarea cutiilor din plastic
Muncitor în fabrica de brânzeturi
Muncitor în fabrica de peşte
Muncitor în fabrica de ambalare roşii
Muncitor în fabrica de procesare carne de pui
Muncitor în horticultură
Muncitor în logistică
Muncitor necalificat în seră
Oferim

Cazare

Ne place să ne numim cazarea "acasă", tocmai pentru a construi o relaţie cat mai familială şi armonioasă cu angajaţii companiei. Cazarea corespunde tuturor normelor şi este autorizată SNF, aceasta din urmă fiind o organizaţie olandeză care verifică condiţiile cazărilor pentru a putea elibera autorizaţia de bună funcţionare.

Transport

Transportul la şi de la muncă este asigurat de Stipt, punând la dispoziţie maşini şi autobuze. Toate mijloacele de transport au GPS şi pot fi folosite doar în interes de serviciu. Combustibilul şi asigurarea sunt plătite de firmă. De asemenea, putem asigura transportul din ţara natală în Olanda.

Asigurare de sanatate

Ne vom asigura că vei primi o asigurare de sănătate în conformitate cu normele olandeze. În acest sens, colaborăm cu firma Hollandzorg, fiind specializată în asigurările de sănătate pentru angajaţii străini care vin temporar în Olanda să muncească.

Pensie

Punem la dispoziţie un sistem de pensie corect asigurat de firma STIPP, care este specializată în acumularea de capital pentru pensie a angajaţilor străini temporari. Aşadar, te putem ajuta să îţi construieşti un viitor pe termen lung în cadrul companiei Stipt!