Mitropolit Varlaam 46
et.2 of.2 Chisinau

munca în echipă logistică detacheren aannemen
Preluarea comenzilor

Există diverse poziții în domeniul logisticii, iar în funcție de nivelul abilităților angajatul va fi plasat pe una din poziții. Astfel, poți livra produse, depozita, pregăti sau trimite produse. Este un job potrivit pentru cei ce vor  o viață stabilă în Olanda pentru o perioadă lungă de timp.

Angajaţii trebuie să ştie limba engleză bine şi să fie foarte responsabili.

Services for employers thumbnail
More info

Limba

  • Engleza, Olandeza

Experienţa

  • Necesită experienţă.

Programul de muncă

  • De zi, luni-vineri.

Alte informaţii

  • Obligatoriu engleza sau olandeza.
  • Temperatura în timpul lunilor reci 10-15° C, iar în timpul lunilor călduroase 15-20° C.
  • Permis categoria B.
Aplică acum!
Stipt se bazează pe oamenii dornici de muncă, de încredere şi flexibili, care muncesc cu adevărat pentru atingerea obiectivelor.
Dacă te regăseşti în una din posturile vacante de mai jos nu ezita să aplici şi te vom contacta în cel mai scurt timp. Poţi să ne suni sau să vii direct la biroul nostru.
Dacă ai aceste calităţi inregistrează-te sau sună în biroul nostru!
Entuziasmat
Ambiţios
Sociabil
Motivat
Activ
Datele tale personale vor fi cu caracter confidenţial!
VACANCIES
Muncitor la spălarea cutiilor din plastic
Muncitor în fabrica de brânzeturi
Muncitor în fabrica de peşte
Muncitor în fabrica de ambalare roşii
Muncitor în fabrica de procesare carne de pui
Muncitor în horticultură
Muncitor în logistică
Muncitor necalificat în seră
Asigurăm

Cazarea

Ne place să ne numim cazarea "acasă", tocmai pentru a construi o relaţie cat mai familială şi armonioasă cu angajaţii companiei. Cazarea corespunde tuturor normelor şi este autorizată SNF, aceasta din urmă fiind o organizaţie olandeză care verifică condiţiile cazărilor pentru a putea elibera autorizaţia de bună funcţionare.

Transportul

Transportul la şi de la muncă este asigurat de Stipt, punând la dispoziţie maşini şi autobuze. Toate mijloacele de transport au GPS şi pot fi folosite doar în interes de serviciu. Combustibilul şi asigurarea sunt plătite de firmă. De asemenea, putem asigura transportul din ţara natală în Olanda.

Asigurarea de sănătate

Ne vom asigura că vei primi o asigurare de sănătate în conformitate cu normele olandeze. În acest sens, colaborăm cu firma Hollandzorg, fiind specializată în asigurările de sănătate pentru angajaţii străini

Pensia

Punem la dispoziţie un sistem de pensie corect asigurat de firma STIPP, care este specializată în acumularea de capital pentru pensie a angajaţilor străini temporari. Aşadar, te putem ajuta să îţi construieşti un viitor pe termen lung în cadrul companiei Stipt!