Mitropolit Varlaam 46
et.2 of.2 Chisinau

legume munca în echipă seră detacheren aannemen
Muncitor în agricultură
Munca în seră

           Ca şi muncitor în agricultură vei munci în seră cu o echipă mare. Lucrul cu plantele de roșii necesită multă muncă grea și de calitate. Muncitorul trebuie să se asigure că planta crește corect și că munca este gata până la sfârșitul săptămânii. Vara, când e multă lumină, planta crește repede. Atunci este perioada cea mai aglomerată din an, iar cererea pentru muncitori crește. La începutul toamnei activitatea încetinește, dar nu se va opri definitiv.

            Programul este doar de zi. Există un protocol de igienă foarte strict, aşadar schimbarea hainelor este obligatoriu zilnic.

 

Mai multe informaţii

Limba

  • Engleza nu este obligatorie, dar daca o ştii te va ajuta să evoluezi.

Experienţa

  • Nu este obligatorie

Programul de muncă

  • De zi

Mai multe informaţii

  • Engleza nu este obligatorie, dar daca o ştii te va ajuta să evoluezi.
  • În mijlocul verii este foarte cald în seră!
  • Ai mai multe oportunităţi dacă ai certificatul de stivuitor.
  • Un avantaj pentru şoferii de categoria B.
Aplică acum!
Stipt se bazează pe oamenii dornici de muncă, de încredere şi flexibili, care muncesc cu adevărat pentru atingerea obiectivelor.
Dacă te regăseşti în una din posturile vacante de mai jos nu ezita să aplici şi te vom contacta în cel mai scurt timp. Poţi să ne suni sau să vii direct la biroul nostru.
Daca ai aceste calităţi înregistrează-te acum sau sună în birou!
Entuziasmat
Ambiţios
Sociabil
Motivat
Activ
Datele tale personale vor fi protejate!
VACANCIES
Muncitor la spălarea cutiilor din plastic
Muncitor în fabrica de brânzeturi
Muncitor în fabrica de peşte
Muncitor în fabrica de ambalare roşii
Muncitor în fabrica de procesare carne de pui
Muncitor în horticultură
Muncitor în logistică
Muncitor necalificat în seră
Asigurăm

Cazarea

Ne place să ne numim cazarea "acasă", tocmai pentru a construi o relaţie cat mai familială şi armonioasă cu angajaţii companiei. Cazarea corespunde tuturor normelor şi este autorizată SNF, aceasta din urmă fiind o organizaţie olandeză care verifică condiţiile cazărilor pentru a putea elibera autorizaţia de bună funcţionare.

Transportul

Transportul la şi de la muncă este asigurat de Stipt, punând la dispoziţie maşini şi autobuze. Toate mijloacele de transport au GPS şi pot fi folosite doar în interes de serviciu. Combustibilul şi asigurarea sunt plătite de firmă. De asemenea, putem asigura transportul din ţara natală în Olanda.

Asigurarea de sănătate

Ne vom asigura că vei primi o asigurare de sănătate în conformitate cu normele olandeze. În acest sens, colaborăm cu firma Hollandzorg, fiind specializată în asigurările de sănătate pentru angajaţii străini care vin temporar în Olanda să muncească.

Pensia

Pensie Punem la dispoziţie un sistem de pensie corect asigurat de firma STIPP, care este specializată în acumularea de capital pentru pensie a angajaţilor străini temporari. Aşadar, te putem ajuta să îţi construieşti un viitor pe termen lung în cadrul companiei Stipt!