sveiki welkom Üdvözöljük
onze
diensten
card-thumbnail
ADMINISTRATIE
Stipt staat voor een persoonlijke begeleiding, een eerlijkeverloning en correcte administratieve verwerking van alle contracten.
bf-effect
card-thumbnail
huisvesting
Onze huisvesting noemen we ook wel (t)huisvesting, omdat we willen dat onze medewerkers zich thuis voelen in een gezonde, gemoedelijke en veilige omgeving.
bf-effect
card-thumbnail
VERVOER
Wij beschikken over een eigen bussen- en wagenpark.
bf-effect
Comment thumbnail
Sergiu (29)
Roemenië
'Ik heb het naar mijn zin bij Stipt!'

Ik werk nu een aantal jaar voor Stipt en heb hier in Nederland mijn plek helemaal gevonden. Ik werk al jaren bij Vreugenhil en werk daar onderandere aan de machine. Naast mijn werk vind ik het leuk om te sporten met mijn vrienden.

Comment thumbnail
Maria (43)
Moldavië
‘Wij willen met onze hele familie hier blijven!'

Ik werk met mijn hele familie in Nederland bij Stipt. Het werk is fijn en de woonomstandigheden goed. We willen ons hier graag voor langere tijd vestigen.

Comment thumbnail
Aneta (29)
Latvia
‘In Nederland kom je niks tekort’

Ik werk al meer dan negen jaar als orderpicker bij Greenpack. Nu werk ik bijna twee jaar bij H. Van Wijnen, een visfabriek. Bij H. Van Wijnen heb ik een belangrijke functie, ik ondersteun de supervisor.

Momenteel woon ik in Rotterdam, dit is mijn eigen huis en ik ben er erg blij mee. Ik heb veel hobby’s, maar ik hou het meest van sporten. Ik woon nu tien jaar in Nederland en ik heb altijd werk gehad. Alles in Nederland is geregeld.

Comment thumbnail
RENARS (32)
Latvia
‘Elke dag een uitdaging’

Ik werk nu bijna twee jaar bij Stipt. De reden waarom ik het leuk vind om voor Stipt te werken, is omdat elke dag anders is, dat is wat ik leuk vind aan mijn baan. Mijn collega’s zijn erg aardig en leuk.

Ik woon in Schiedam in mijn eigen huis, een huis dat ik van Stipt heb gekregen. Mijn huis in Nederland is leuk, ik woon daar samen met mijn vriendin en mijn kind.
Mijn hobby’s zijn tv kijken en met mijn kind naar kickboksen of met hem zwemmen. De reden waarom ik denk dat Nederland beter is dan Letland, zijn de betere arbeidsomstandigheden in Nederland.

stipt werkt beter
voor
werkgevers
card-thumbnail
Werving en Selectie
Met ons netwerk van buitenlandse kantoren, kunnen we de mensen juist informeren en werven & selecteren.
bf-effect
card-thumbnail
Uitzenden en detacheren
Stipt is een flexibele en betrouwbare organisatie die, al meer dan 25 jaar, zorg draagt voor een sluitende planning en de daarbij horende begeleiding.
bf-effect
card-thumbnail
Portal
Via ons portal kun je de actuele informatie over de planning en de uitzendkrachten online inzien.
bf-effect
tevreden
werkgevers
4 / 5
Arrow left Arrow left
Onze troeven
Bij Stipt staan we voor
card-thumbnail
360° RECRUITMENT
We hebben heel de keten van werven en selecteren in het buitenland tot wonen en tewerkstellen in eigen beheer om de kwaliteit te waarborgen
bf-effect
card-thumbnail
DUIDELIJKHEID
Bij Stipt zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. - Nee is ook een antwoord.
bf-effect
card-thumbnail
LANGE TERMIJN
Bij Stipt staat de lange termijn relatie met de partner centraal. We gaan voor loyaliteit beide kanten op.
bf-effect